Måttsytt

Måttsömnad förenar skräddarsömnadens precision med konfektioneringens effektivitet och prisfördel. Tekniken är inte ny, men det är först under senare år som den har förfinats till att ge resultat i klass med den betydligt dyrare skräddarsömnaden.

Fördelarna framför färdigsydda (konfektionerade) kläder är flera. Eftersom få av oss har kroppsmått som helt matchar de typstorlekar som konfektionerade kläder utgår ifrån är det sällan som ett konfektionsplagg sitter perfekt. Ändringsmöjligheterna är också begränsade. Och om plagget inte sitter som det ska, spelar det ju liten roll hur snygg modellen är eller vilket tyg det har.

När du måttsyr dina kläder sys de efter dina exakta kroppsmått. De flesta måttskrädderier utgår från ett antal grundmodeller som anpassas efter kundens mått. Men vi går ännu längre. Vi begränsar inte ditt val till ett fåtal modeller, utan ger dig full frihet att skapa din egen modell och bestämma hur alla olika delar ska utformas både avseende passform och design. Du väljer tyg och snitt – och hur detaljer som krage, fickor och knäppning och mycket annat ska se ut. Det ger dig kläder som du vill ha dem – alltid med perfekt passform.

Med tanke på fördelarna kan det vara lätt att tro att det skulle vara dyrt att måttsy, men det kostar faktiskt inte mycket mer än motsvarande färdigsydda plagg i bättre kvalitet.

Det borde göra valet lätt.